Sæsonafslutning Serie 1, herrer

Serie1 syd bestod i denne sæson kun af 7 hold, der hurtigt blev til 6 hold, da ABC trak holdet rimelig tidligt på sæsonen. Vi blev derfor enige om at tage en extra runde kampe, for ikke at være færdige alt for hurtigt.

Fra starten lagde Sønderborg BK 2015 1 sig i spidsen, og hen imod slutningen på sæsonen var det ret klart, at de var en tand bedre end de andre hold.

I kampen om de resterende medaljepladser stod kampen mellem Sydjysk Bowlingteam 3 og HBK91 2. Inden de sidste 2 runder så det ikke lovende ud for os. 84 points med 2 svære kampe i Sønderborg tilbage mod Sydjysk med 78 points med 2 kampe mod bundholdene tilbage. Heldigvis for os vandt vi 2-8 i Sønderborg mens Sydjysk snublede i Kolding og tabte 8-2.

Det gjorde så, at vi kunne spille frit mod topholdet i sidste kamp, hvor Ole fik lov til at sidde over med dårlig ryg. Selvsagt tabte vi 10-0 kun med 5 spillere.

Efter en hyggelig sæson fik vi vores sølvmedaljer 16/4.

Stort tillykke med oprykningen til Sønderborg BK 2015 1. Vi andre ses til revanche til næste sæson…

Michael

HBK91_2_Serie1Herrer