Sæsonafslutning for HBK 91 3-mands Open

22. april fik vi afsluttet sæsonen for HBK 91 3-mands Open.

Straks fra sæsonstarten mærkede vi skarpere konkurrence end i alle foregående år. Det skyldtes, at vi i vores række jo er gået fra at spille Mix til Open. Flere klubber har benyttet sig af dette og har stillet med rene herre-hold.

Vi holdt stand i de første mange runder og lå længe på en hæderlig tredje-plads. Efterhånden som turneringen skred frem og medalje-ambitionerne for de forskellige hold viste sig, forstærkede de sig yderligere med dygtigere herre-spillere.

Det kunne vi ikke stå imod, så i år kunne vi ikke leve op til medalje-traditionerne. Det er naturligvis sjovest at konkurrere på lige vilkår, men da vi mest er med for at hygge os, tager vi det ikke så tungt, og har allerede meldt os klar igen til næste sæson.

Med venlig hilsen

HBK 91 3-mands Open

Ilse, Torben & Claus