Corona-krisen & HBK91

Hej alle

Håber, I alle har haft en god Påske – trods alt.

Det meste af vores samfund holdes fortsat lukket ned – foreløbig til og med 10. maj. Det gælder naturligvis også Bowl ‘n Fun, som det ses på deres hjemmeside. Så vi kan altså ikke mødes til træning i uge 16-17-18 og 19.

Vi må se, om næste step i åbningen af Danmark eventuelt kunne blive så stort, at etablissementer som Bowl ‘n Fun pludselig 11. maj må åbne for 50+ gæster. I teorien er der jo en chance for at vi kunne mødes til sæsonafslutning 13.maj. (Da Kr. Himmelfartsdag i år ligger på 3. torsdag i maj, slutter vores sæson 2019/20 i HBK 91 ikke 20. maj, men 13. maj).

Mere herom, så snart det er afklaret.

I lighed med april, vil vi heller ikke opkræve kontingent i maj.

Ha’ det godt, til vi kan ses igen.