Opstart af ny sæson 2020-21

Hej alle bowlere.

Idag 07. juli har Bowl ‘n Fun Horsens efter 4 ugers radiotavshed på deres hjemmeside oplyst, at centret åbner igen på fredag 10. juli. Du opfordres til selv at orientere dig nærmere om diverse restriktioner og hygiejnetiltag i centret.

Vi har i juni booket baner til hele sæsonen, der som altid starter 2. onsdag i august – dvs. 12. august.

Bemærk, at vi lægger hårdt ud med at spille 1. runde i vores træningsturnering allerede første træningsaften – altså 12. august. Det er for at nå at have en runde i hver af sæsonens 10 måneder, så alle har optimal chance for at nå at spille de 6 tællende runder,

Se flere detaljer og hele programmet med alle datoerne på siden Medlemsinfo.

Sidste sæson blev jo afbrudt efter vores træning 11. marts, så der nåede vi kun at spille 8 runder i træningsturneringen. Vi skal nok få rundet sæsonen af med præmieoverrækkelse og det hele.

Vores klubmesterskab blev også aflyst. Vi arbejder på, at nå at få det afviklet i eftersommeren – vi skal lige finde en weekend, hvor der er plads i det tilsyneladende noget fortættede turneringsprogram. Mere herom snarest.

Vi ses 12. august – fortsat go’ sommer.