Klubmesterskab HBK91 2022

22. maj afviklede vi vores klubmesterskab, efter en corona-pause siden 2020.

Efter indledende problemer med at få vækket en tekniker til at oliere banerne, som lovet flere gange i ugen op til stævnet, kom opvarmningen i gang med over 20 minutters forsinkelse – altså efter at vi selv havde olieret.

Vi havde booket 6 baner og havde specifikt fravalgt banerne 15 og 16, som flere spillere ikke ynder. Da både banerne 13 og 14 var defekte, kom nogen nu alligevel til at spille halvdelen af deres 8 serier på netop banerne 15 og 16 (!) Disse baner gik nu også ned i 7. og 8. serie, hvilket yderligere forsinkede spillet for nogen med over 10 minutter.

Der var forskellige oplevelser med det nye string-bowling system, som har en hurtigere cyklus end det gamle. Men nogle fik problemer med flere falske spares, som vi så selv måtte trække fra scorerne.

Men vi kom da igennem til sidst, og hos damerne fik vi følgende resultat:

Klubmester 2022 med et keglefald på 1.314 blev Carina, sølvet gik til Aase med et keglefald på 1.276 og endelig fik Karen bronze for 1.125 kegler.

Klubmester 2022 hos damerne blev Carina, med sølv til Aase & bronze til Karen

Hos herrerne gik det således:

Klubmester 2022 med et keglefald på 1.331 blev Claus, sølvet gik til Mads med et keglefald på 1.323 og endelig fik Michael bronze for 1.245 kegler.

Klubmester 2022 hos herrerne blev Claus med sølv til Mads & bronze til Michael

Traditionen tro præmieredes også high scores, og den stod Carina for hos damerne med en serie på 203 kegler. Hos herrerne var det Claus for en serie på 205.

Carina stod for high scoren hos damerne & Claus for ditto hos herrerne

Dine egne resultater? Se oversigten over alle spillede serier her:

Efter det krævende spil var det tid til at nyde buffeten i The Grill, og som det ses, var der øl til!

Det blev drøftet, om det er for meget at spille 8 serier? Hos herrerne udgik 2 spillere, der dog havde tilmeldt sig netop med forbehold for skader, som de døjede med.

Men ser vi på fakta, så fremgår det, at på nær de 2 klubmestre og en sølvmedaljevinder, spillede alle andre op til deres niveau; 5 spillere havde endda højere keglefald i serie 7-8 end i 1-6.

Efter spillet var der buffet & koldt, læskende øl til alle.

Om ganske kort tid er vi klar med et par detaljer om det ene tilmeldte hold til turnering næste sæson.

Desuden er planlægning af næste sæsons månedlige træningsturnering også i gang og datoerne meldes ud inden længe.

Dermed sluttede sæson 2021/22 og vi siger på gensyn efter sommerferien – vi starter som sædvanligt træningen 2. onsdag i august, altså 10. august. Go’ sommer!