Træningsturnering 2022 & sæsonafslutning.

18. maj fik vi udløst spændingen i årets træningsturnering. Det har været en omtumlet sæson, med forskellige problemer – bl. a. har vi desværre i mange runder ikke kunnet oliere banerne. Flere har desværre kun nået at spille de 6 gældende runder, eller ganske få over. Derfor har mange ikke haft runder nok at “smide ud” af regnskabet. Det har vi ellers alle haft brug for. Vi har talt om, at det er ret afgørende med ordentlig oliering til vores klubmesterskab, der afslutter sæsonen om kort tid.

Der har været god tilslutning til turneringen, og der var kommet mange penge i præmiepuljen. Derfor har vi kunnet øge både præmiestørrelsen og -antallet. Resultaterne blev således:

Førstepladsen og præmie på kr. 700,- med samlet score på 3.218 kegler gik til Claus Hesel.

Andenpladsen og præmie på kr. 600,- med samlet score på 3.160 kegler tilfaldt Carina Pedersen.

Endelig gik tredjepladsen og præmie på kr. 500,- med samlet score på 3.056 kegler til Michael Schmidt. Havde Michael haft et par runder at smide væk af, ville han nu nok have overhalet os andre. Har på fornemmelsen, at de sande styrkeforhold viser sig i weekenden!

Der var yderligere præmier på kr. 200,- til 3 spillere, der blev fundet ved lodtrækning – det var Richard Markussen, Aase Overgaard & Per Baunsø.

Vi burde selvfølgelig have haft alle 6 vindere med på fotoet – men det glemte vi, beklager meget! Herunder bare de tre vindere i hovedkonkurrencen – fra venstre Carina, Claus & Michael.

Dine egne resultater? – Se oversigten over alle 10 spillede runder herunder:

Sæsonen rundes af søndag 22. maj med vores klubmesterskab. Næste sæson starter som vanligt 2. onsdag i august – i år altså 10. august – vi ses!